Medlemslogin Opret profil

Handicapidræt - Stjerneholdet

Stjerneholdet er et idrætshold for børn, der ikke passer ind på et almindeligt hold. Det kan være på grund af et handicap som autisme, Downs syndrom, mental retarderet mv.

Det kan være, at jeres barn fungerer dårlig motorisk set og har brug for meget hjælp. Eller har barnet brug for mere tryghed i en periode, så har mulighed for en til en undervisning. Vi er et team, der har forskellige kompetencer. Men en ting er alle enige om, og det er, at vi skal have det sjovt. Her skal vi ikke være de bedste eller hurtigste. Vi skal røre os, lære at være sammen og være gode venner.

Vi dyrker mange forskellige sportsgrene, b.la. gymnastik, bordtennis, badminton, volley, håndbold, stafet og forskellige lege. For de store er der også rigtig styrke træning, og hvis der kommer nok piger, vil der være dans for dem hver gang.

Stjerneholdet har eksisteret i 10 år, så det er vores 11. sæson, vi skal i gang med. Heidi har været med alle 10 år. Vi har det antal hjælpere, der er brug for. Det betyder, at vi hele tiden vurderer, hvad de børn, vi har, har brug for. Vi kalder flere ind, hvis der i perioder er brug for det.

Vi har samarbejde med Køge kommune og det personale, der er på de forskellige skoler. Vi vil kun det bedste for børnene, og vores formål er at gå glade hjem, samtidig med at vi rørt os og fået sved på panden.