Medlemslogin Opret profil

Søndag 09.00-10.00

CrossGym®

CrossGym® udfordrer dig og giver dig styrke og kondition som ingen anden motionsform.

DGI har udviklet CrossGym® som et sammensat træningskoncept med fart over feltet og høj intensitet i alle øvelser. Du bruger både din egen krop og forskellige velkendte og alternative træningsredskaber i øvelserne, der er simple og varierede.

Den unikke træningsform er ikke kun for muskelbundter, der kan kaste rundt med bildæk og tunge kettlebells. Det er for alle uanset alder, køn og fysik. Du kæmper mod dig selv, og dermed er du sikker på, at modstanden og sværhedsgraden er den helt rigtige.

Vi træner som udgangspunkt i/ved Skovboskolens gymnastiksal og på det nye udendørs træningsareal ved hallernes parkeringsplads ved containeren alt efter vejret og hvad der passer bedst i forhold til dagens program.

Der vil kun være et hold om søndagen. Der vil til gengæld være 2 trænere, så holdet kan deles op i en begynder og en øvet gruppe efter behov.

Gruppe I er for dig der er ny indenfor CrossGym®. Her vil der være sat ekstra tid af til at gennemgå de forskellige øvelser i dagens program, så alle er trygge ved dagens træning. Det ændrer dog ikke ved det faktum at alle nok skal gå trætte og glade hjem fra dagens træning.Der er ingen forudsætninger for at træne med gruppe I udover et ønske om at få motion på en sjov og alsidig måde, hvor to træningspas ikke er ens.

Gruppe II er for dig der har trænet CrossGym® gennem flere sæsoner. Det forventes at deltagerne allerede kender de fleste af øvelserne og der vil blive fokuseret mindre på gennemgang af øvelserne i programmerne. Det forventes også at deltagerne styrkemæssigt ligger på et niveau der minimum svarer til 14Kg i kettlebell swings og 10Kg i kettlebell push-press. I gruppe II vil deltagerne blive presset mere, både af trænerne, men også af de andre deltagere på holdet og det forventes, at deltagerne ønsker fremgang og alsidig hård træning.

Gruppe II vil gøre brug af vores udendørs areal hele året rundt, så forvent at der vil blive behov for altid at kunne iklæde sig til en udendørs træning.

På dage hvor holdet ikke bliver delt op, vil programmet give masser af udfordring, selv til de øvede deltagere og de to trænere vil give støtte og vejledning til de medlemmer der har behov for dette, så alle stadig får det maksimale ud af deres træning.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(1907) CrossGym Søndag
Søndag 09:00-10:00 Skovboskolens gymnastik sal, Gymnastik
Instruktør: Ditte Marie Lyng Bendtsen / Jacob Deichmann / Jonas Alban / Carsten Gertsen /
01.09.2019
Slutdato
30.06.2020
Kort beskrivelse
fælles hold. Der kan vælges om man vil træne inde eller ude.
750 kr.

Skovboskolens gymnastik sal/Gymnastik